Supawadee Vichan
Technical Support Manager & QMR Asst. Sales Manager
086-359-5585
supawadee@thaiunique.com
Rachatin Summaprasit
M.S. (Applied Radiation and Isotopes) Sales Supervisor & Product Specialist
086-565-8645
rachatin@thaiunique.com
Sirichok Kongkaew
Senoir Sales
083-093-5531
sirichok@thaiunique.com
เทคโนโลยี CAVITY RING-DOWN SPECTROSCOPY (CRDS)
วิธีการตรวจสอบการเจือปนน้ำมะพร้าวด้วยน้ำตาลอ้อยหรือข้าวโพด (น้ำตาล C4) ซึ่งเป็นสารที่นิยมเจือปนในน้ำมะพร้าวเพื่อเพิ่มความหวานด้วย CRDS
Last Update : 10/10/2018 09:11:27
6 Channels Automated SPE
Brand : Raykol
Model : Fotector Plus
Fotector Plus in the case of unattended, automatic continuous processing 48 or more samples, the whole process does not require any human intervention
Last Update : 10:04:19 11/04/2024
Peptide Purification System
Brand : CEM
Model : Prodigy
The Prodigy? is a unique preparative scale HPLC with a fully integrated heating system to access elevated temperatures for improved performance with peptide purification.
Last Update : 10:08:33 10/04/2024
Peptide Synthesizer
Brand : CEM
Model : Liberty PRIME 2.0
The Liberty PRIME? 2.0 is the absolute best microwave peptide synthesizer available in the world. The Liberty PRIME 2.0 can be utilized in cGMP peptide production.
Last Update : 09:52:24 09/04/2024
Microwave Muffle Furnace เตาเผาตัวอย่างด้วยไมโครเวฟ
Brand : CEM
Model : Phoenix BLACK
The Phoenix Microwave Ashing System is available with your choice of either a High Temperature furnaces reach 1,200 ?C or High Capacity furnace.
Last Update : 09:18:39 05/04/2024
AUTOMATED TISSUE GRINDER
Brand : Raykol
Model : V20
RayKol?s V20 is capable of rapid sample shaking and mixing, tissue grinding and homogenization.
Last Update : 13:46:35 04/04/2024

Page View  1688  
News


การปรับปรุงกระบวนการควบคุมการผลิตเนยแข็ง
Date Time : 16/07/2020 - 31/07/2020
 
 

   ขั้นตอนการทำเนยแข็งที่ละเอียดอ่อน ต้องมีการควบคุมความสมดุลระหว่างระดับความชื้น ปริมาณไขมัน และโปรตีนให้ดี เพราะจะมีผลถึงคุณภาพ รสชาติ และกลิ่นของเนยที่ผลิตได้  การวัดความชื้น ไขมัน และโปรตีนให้ถูกต้องแม่นยำตลอดกระบวนการผลิต  จึงจะมั่นใจว่าผลิตภัณฑ์เนยสำเร็จมีคุณภาพดีที่สุดและทำผลกำไรได้มากที่สุดด้วยเช่นกัน

   เครื่อง SMART 6 และ ORACLE  เป็นระบบการทำงานร่วมกัน เพื่อวิเคราะห์ปริมาณความชื้นและไขมันได้อย่างรวดเร็วใช้เวลน้อยกว่า 5 นาที โดยเครื่อง SMART 6 วิเคราะห์ความชื้นและของแข็ง ให้หลักการพลังงานความร้อนจากความถี่คู่ เพื่อวิเคราะห์ผลิตภัณฑ์ตัวอย่างใดๆ ในรูปแบบเปียกหรือแห้งได้อย่างรวดเร็วภายในเวลา 3 นาที  หรือน้อยกว่า  


© 2000-2008 CopyRight by Thai Unique Co., Ltd
Tel. 0-2629-0191-5  Fax. 0-2280-1788  Website. http://www.thaiunique.com
disclaimer | privacy | contact us 

  Sale Login Warehouse Login Driver Login